Vika

2 gjester / 30 m2 2 gjester / 30 m2
Frokost og middag inkludert Frokost og middag inkludert
Velkommen til Vika, dette er navnet på eiendommen vår, begynnelsen på eventyret vårt. I 2010 fikk vi muligheten til å kjøpe denne vakre tomten i Jøkelfjord, like ved der Tonny ble født og oppvokst, og vi kunne ikke la den muligheten gå fra oss.
Eiendommen Vika strekker seg fra kysten til fjelltoppen, ideelt plassert med direkte utsikt til både Øksfjordjøkelen og den spektakulære fjellkjeden Kvænangstindan, den har alt fra tang og grotter til utsiktspunkter og stier.

Vi elsker eiendommen vår og valgte å navngi vår siste iglo etter den. Vi håper du også vil elske det. Vika-igloen ligger ved sjøen, den har en stor terrasse ute med eget boblebad, og plass til solsenger og stoler for å nyte sommersolen eller nordlyset.

Denne igloen har luksuriøse møbler i grå, svart og bringebærfarge, queen size-seng med sengebord, komfortable hvilestoler og et fullt utstyrt bad. Vi utstyrte denne igloen med en høykvalitets seng fra Odel og gåsedundyner. Igloen har gulvvarme, varmepumpe og klimaanlegg, så oppholdet ditt vil alltid være den temperaturen du velger.

Vi satte inn en kaffemaskin, vannkoker og en minibar, og du har selvfølgelig WIFI, slik at du kan nyte verden i fred og ro uten å bekymre deg.

Hva er inkludert

Bed
King eller twin bed
Wifi
Wifi
Ac
Klimaanlegg
Coffee
Kaffemaskin
Heat
Elektrisk oppvarming
Kettle
Vannkoker
Safe
Sikker
Telescope
Teleskop
Terrace
Egen terrasse
Terrace furiture
Terrassemøbler
Sea view
Havutsikt
Jacuzzi e1646174763254
Jacuzzi
Shower e1646174752555
Dusj
Toilet e1646174742358
Toalett
all-inclusive-package icon

All-inclusive-pakker

Ser du etter et komplett opphold? Vi tilbyr også pakkealternativer for alle våre igloer.

Hva våre gjester sier