Velkommen til vår verden

Jøkelfjord er en liten bygd langt nord for polarsirkelen, med kun 50 innbyggere spredt langs fjorden.

Bak The Glacier finner du Tonny og Mira Mathiassen, vi er gift og har to barn. Tonny er født og oppvokst i Jøkelfjord, han møtte Mira da vi begge bodde i Tromsø. Hver gang vi hadde fri dro vi til Jøkelfjord, for å puste ut, være i naturen og bare ha en pause fra bylivet.

Tonny har alltid vært en kreativ sjel, og sett muligheter uansett hvor han har vært, han så raskt det enorme potensiale den vakre naturen i Jøkelfjord med isbreen, fjellene, fjorden og naturen hadde å by på. Mira elsker å jobbe med mennesker, og hun så mulighetene for en spennende fremtid med dette prosjektet. Så da var det bare å ta motet til seg å flytte hit.

Vi kjøpte en tomt, bygde et hus, stiftet familie og fikk lokale jobber, samtidig som vijobbet med planen for fremtiden. Da viflyttet tilbake var det bare to barn i fjorden, i dag er det fult av liv å røre i skolebussen, noe som gjør Jøkelfjord til et flott sted å vokse opp for barn. Det var med stor glede vi åpnet opp i begynnelsen av 2020 og på tross av en pandemi, har vi i dag et produkt vi er svært stolte av.

Så det er med glede vi kan ønske dere hjertelig velkommen til vår lille verden